Elindítottuk új szolgáltatásunkat: az online munkajogi tanácsadás elérhető!

Alkalmazkodunk a járványhelyzethez, amely sokak számára elnehezítette a személyes ügyintézést. Értjük, hogy sokszor nincs idő a személyes konzultációra várni. Ezért elindítottuk az online munkajogi tanácsadást.

Az új szolgáltatás lényege, hogy az ügyfél az Online tanácsadás fülön keresztül egy űrlap kitöltésével megküldi nekünk a szükséges információkat és a munkajogi kérdését, amelyre írásban, az általa megadott e-mailre válaszolunk.

Arra is lehetőség van, hogy a kérdés megválaszolásához iratokat nézzünk át vagy a megbízás irányulhat kifejezetten valamely munkajogi tárgyú irat véleményezésére is. Ez esetben az űrlap kitöltése után e-mailben (office@antaloczy-legal.hu) várjuk az iratokat.

Az online jogi szolgáltatás minden esetben díjköteles, amelyet banki átutalással van lehetőség megfizetni egy általunk megküldött díjbekérő alapján. A fizetés teljesítésével jön létre a megbízás.

A megbízást az ügyfél által választott határidőn belül (1 munkanap vagy 5 munkanap) teljesítjük. Részletek az általános szerződési feltételeben elérhetők itt.

Ez ilyen egyszerű: Munkajog az Ön szolgálatában.

Kövessen minket a Facebookon is!