Irodavezető ügyvéd
Dr. Antalóczy Adrienn LL.M.

ügyvéd, munkajogi és adatvédelmi szakjogász

Az Antalóczy Ügyvédi Iroda a magyar ügyvédi irodák közül azzal tűnik ki, hogy kifejezetten munkajogra szakosodott, és kapcsolódó cégjogi, szerződési jogi, versenyjogi tanácsadást, illetve képviseletet is vállal.

Az irodavezető, dr. Antalóczy Adrienn LL.M. ügyvéd, munkajogi és adatvédelmi szakjogász. Munkanyelve a magyar és angol, ezen kívül társalgási szinten beszél németül. Nemzetközi ügyvédi irodáknál szerzett gyakorlatot és saját praxisában is elkötelezett maradt a magas szakmai színvonalú, ugyanakkor ügyfélbarát munka mellett.

Tapasztalata szerint a munkajog területén a megelőzés hatékonysága mérhető. Mind pénzben, mind időben sokkal többe kerül ugyanis a vitás helyzetek utólagos megoldása, illetve a helytelen gyakorlat megreformálása, mint amikor egy cég előrelátóan, szakszerű munkajogi támogatással építi fel és működteti a munkaszervezetet.

Multinacionális cégek magyar és külföldi közép- és felsővezetőivel dolgozik együtt, ennek is köszönhetően az üzleti gondolkodásmódot adaptálva világos és érthető jogi megoldásokat kínál ügyfelei számára. 

Tagja a Magyar Munkajogi Társaságnak és pártoló tagja a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetségének.

Dr. Antalóczy Adrienn LL.M. rendszeresen publikál munkajogi cikkeket, tanulmányokat munkajogi és HR szakportálokon, munkajogi tárgyú folyóiratokban és egyéb kiadványokban, továbbá munkajogi tárgyú előadásokat tart.