Élő videókonferencia munkajogi kihívásokról dr. Antalóczy Adrienn munkajogi szakjogásszal és sok más cégmentő téma 2020. április 29-én a Piac és Profit & a BKIK közös szervezésében. Találkozzunk online!

A munkajogi előadásról

Gyakorlat orientált áttekintés a veszélyhelyzetben hozható munkajogi intézkedések kereteiről, különös tekintettel az alábbiakra:

  • munkaidő beosztása és munkaidőkeret (tévhitek és kiigazításuk, példákkal), veszélyhelyzeti különös szabályok
  • a munkavégzés helye: home office vagy távmunka (a két különböző intézmény előnyei és hátrányai példákkal) és a munkavégzési eszközök, valamint a költségtérítés kérdései, veszélyhelyzeti különös szabályok
  • állásidő vagy szabadság vagy fizetés nélküli szabadság (mit lehet és mit nem példákkal, gyakori félreértések és a helyes eljárás), veszélyhelyzeti különös szabályok
  • az eltérő megállapodások keretei (példákkal), veszélyhelyzeti különös szabályok

A Cégmentő programja és jelentkezés:

Időpont: 2020. április 29. , Helyszín: élő videókonferencia

https://piacesprofit.hu/konferenciakozpont/cegmento/

A munkajogi előadás előreláthatólag 11.40-12.10 között lesz látható és hallható. Utána még 7 napig visszanézhető a regisztrált résztvevők által.

Egyedi jogi tanácsadás:

Amennyiben felkeltette érdeklődését bármelyik munkajogi megoldási javaslat vagy további kérdése lenne, részletes és személyre szabott munkajogi tanácsadáshoz állunk rendelkezésre itt.

Ez ilyen egyszerű: Munkajog az Ön szolgálatában!

Kövessen minket a Facebookon is!